Cерп i Молот

 
    Дневная норма современных каст:

      Пенсiя бувшого чiльника-
       1000 в день,
       Вчителя - 20,       
       Хлiб - 3 ...
       New-democracy's Pany-2009


        Серп  i  Молот

   Хочеш жни, а хочеш куй,-
   Все одно, получиш дулю -
   Говорили ми тодi,
   Прославляючи пiвкулю.

   А сьогоднi все не так,
   Що не робиш - ти дурак,
   Бо працюэш, чи воруэш -
   Рiднiй владi все не так.

   "Трактористом" краще буть-
   Вiн ма тисячу на день,
   Хочеш тут ти виживать?-
   Ах ти пень!

   Получай "вонючих триста" -
   Десять тугрикiв на день,
   Лiзуть в владу аферисти-
   Все позрубують на пень.

   Од колхоза до совхоза -
   Скрiзь царюэ ця братва -
   I одмолюэ зараза
   В своiх церквах в молитвах.

  Якщо хочеш буть в почотi -
  Не тримайся на роботi.
  Лiзь наверх як черв'ячок,
  Не сиди як той пеньок.
 
  2009, Киев      

   


Рецензии