Мен нема сенсу н про що жал ти

Мені немає сенсу ні про що жаліти:
Роки минають, їм немає вороття,
Обожнюю тебе за ті солодкі миті,
Коли даєш мені шматок  життя!

Про все на світі я з тобою забуваю,
Мені, повір, не до  сумних думок тоді:
Шалена пристрасть  вогнищем палає,
Коли я знемагаю від  жаги.

Бурхливі пестощі, в ім'я вогню святого,
Торкання вмілих рук і  ніжних губ, як мед,
І рухи тіла сильного, міцного,
Гойдають i моє   назад – вперед…

Я не жалкую! І нехай я буду грішна,
Троянди біли розкривають пелюстки,
Вони моя молитва, дяка, згадка втішна,
І радість божевілля уві сні.


Рецензии