Дiмка...
....Згадати
Наш вечір єдиний з тобою
.......На дворі...
Знаєш, я часто твої поцілунки...
..........Дарунки
В думці своїй воскрешаю
............Згасаю...
Знаєш, я часто тебе ігнорую...
...............Дратую
Своїм почуттям бунтівним
..................Без причин...
Знаєш, я часто гадаю на каві...
.....................В забаві
Тебе забуваю на протязі дня
........................Щодня...
Знаєш, я просто боюся без тебе...
...........................В небо
На літаку без підкрилка,
...............................Дімка...
Свидетельство о публикации №109022700695
дуже сподобалося, ніжне, легке, мов пух:)))
З теплотою, Настя.
Кажется Стерва 30.09.2009 00:02 Заявить о нарушении