Просто. Частина головного

В одному дуже маленькому місті жили двоє звичайних людей. Вдень вони думали та мріяли, вночі бачили сни......
Вони вміли кохати, вміли робити помилки, могли кинути усе через дурість....
І найголовніше з усього, це те що вони знали: що таке сльози один одного...
Можливо це не добре, можливо це є не погано, а може бути, що це взагалі немає значення, і то було б вірно так вважати, якби ці двоє так і не навчилися любити і вибачати, якби вони не піднімали один одного з колін щоразу, як таке траплялося, і не турбувалися витирати один одному сльози.......


Рецензии