***

Холодний крик із міста спогадів
Привів коханку в мертвий дім...
Йому завжди хотілось холоду -
Тепер тремтітиме завжди.

У зграї сонць немає теплого,
Лише цятковані жуки,
Що по кутках шукають темряву,
Повзуть у вицвилі кутки...

Зігріє чаєм зрідка душу,
І десь, гляди, ще оживе
Крилате сонце-попелюшка,
Гаряче й справжнє. Тільки де?


2004


Рецензии
Спасибо
І десь, гляди, ще оживе
Повзуть у вицвилі кутки...

Евгений Пеастр   23.03.2009 15:56     Заявить о нарушении