За безцiнь

За безцінь продали
Живу та нестримну
За те, що крилата
Стоїть на колінах,
За те, що в волоссі
Невичерпні весни.
За безцінь!!!

За безцінь продав її -
Маревну пісню
За те, що в легенях
Не вистачить кисню
Для неї. змінив
На болото свій Всесвіт.
За безцінь!!!

За те, що доводиться
світ обирати,
За те, що стоїть
На колінах крилата,
За те, що не зробиш
Ти баби із бестії.
За безцінь!!!

Жбурнув в неї брудом -
Важким та нестерпним.
Сховав в собі людяність,
Світло й Евтерпу,
Замкнувшись у світі
Порожньості фейсів,
Безцінну продав за безцінь.


Рецензии