Кохання, що заблукало

Чому, чому прийшла зима,
Зима відносин поміж нами?
Кохання нашого нема,
Десь заблукало вечорами...

Забуло вже воно про нас,
Не хоче навіть повертатись.
Вогонь любові,мабуть, згас.
Нема на що і сподіватись.

А ти чекаєш почуттів,
Таких безмежних, як спочатку.
Дарма! Вже зовсiм ми не тi,
Життя відбило нам печатку.

Тих вечорів не повернУть,
Надія згасла вже остання.
I що було, те все забудь!
Не запалає зірка рання.
   

                1997р


Рецензии