Зачарована тобою

Зачарована вишневим цвітом,
Голосистим співом солов,я.
І тобою Україно мила,
Оспіваною в піснях.
Твоі гори голубим,
Серпанком вкриті,
Ліси і золоті поля,
Зеленії луги,
Та повноводні ріки.
Чи є десь кращая земля?
Тебе красуню,
Вороги топтали,
Розтрілювали,
Голодом морили,
Та вогнем палили.
Та ти моя красуне,
Не горіла.
Як та купина неспалима.
Народ твій, Україно,
НЕ здолати.
Він підіймавсь ,
Із попелу з руїн.
І йшов тільки вперед,
До кращого життя,
Ніс свій жовто-блакитний прапор.
Ми переборемо лиху годину,
І будем в щасті жити Україно.



      


Рецензии