Я просто пройшов повз

Дуже болюча картина
Для мене болюча

Попаленні сміттєві баки
То зворушливо

Такі собі не здійснені мрії
Розбиті вщент недопалком

А ще більш вразило
Коли маленьки діти
Намагалися загасити вогнище

Вони добре знали
З цього нічого не вийде

Проте старанно
Носили сніг
Не зважаючи ні на що

Непиємна асоціація

Я просто пройшов повз


Рецензии
Круто!"Я просто пройшов повз"...

Нина Паламарчук   26.02.2009 15:11     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.