***
Бо сёньня сам сабе Экватар
Твой непаўторны экскаватар
Мне зачыняе шлях дамоў
Але сюды яшчэ вярнусь
Зьмяніўшы мінусы на плюсы
У душы тваёй пакрытай блюзам
Шэрым вузельчыкам згарнусь
І буду хвосцікам віляць
Бо не жадаю выць і гаўкаць
А то ізноў абнуляць памяць
I ў сьвет не возьмуць паляваць
Свидетельство о публикации №109022306493
Эуууэээ 24.02.2009 00:07 Заявить о нарушении
У госці наведаюся абавязкова.
З павагай.
Андрей Иванович Левченко 24.02.2009 23:43 Заявить о нарушении