Зло добро на укр. языке
Якщо не знаєш злочинам межі.
Пізнати щастя і любов, ось що важливо,
А не встромляти в спину всім ножі…
Нехай людина й бідність два поняття,
Що ідуть поруч із віків в віки.
За злочин завжди буде кара і прокляття
Не тільки за гріхи, а й за думки.
Тож хай нещастя не радіє нині,
Бо поруч завжди буде каяття,
Найкраще – це життя в людині,
Назад не має доля вороття.
Свидетельство о публикации №109022304609
(Подумки дарую тобі квіти.)
Алёна Свет 27.02.2009 13:33 Заявить о нарушении