Я не буду горювати
Не питай чому один
Я скажу тобі маму,
Шо життя один фак
Але...
йа небуду горювати
я не буду ничью спати
сука треба шось робити
ибо нехер більше спати
Мнэ не треба тут пук-пук
Гавариць своэ бля "фЭ"
Краще випий бо капец
дэпресняк скориш прийде!
Але...
йа небуду горювати
я не буду ничью спати
сука треба шось робити
ибо нехер бильше спати
Свидетельство о публикации №109022200812