Каханаму

Каханы, прашу – не прасі
Аб нечым пакуль  далекім!
А лепей мяне абдымі,
Крані пацалункам салодкім...

Маленькае часам дзіця...
Але ўжо ўсе разумею...
І таму сябе (гэта не хлусня)
Цалкам табе я даверу...

Каханы, прашу – зразумей
Мяне трэба песціць і лашчыць,
Не казаць ,, Падрастай хутчэй!”
А проста ахутаць  шчасцем...


Рецензии