Рiдна мова
Мов
Мов зірочок у синім небі.
У них немає берегів,
Вони, мій друже, всі для тебе..
Звучить вкраїнський передзвін,
Всіх в рідну мову щиро манить...
Чому ж не в моді нині він?
Що, молоко прісне у мами?!..
... Яка б не наступала зміна,
Завжди одна для всіх природа.
І рідна мова й Україна -
Як дві сестри у спільнім роді.
Свидетельство о публикации №109022204295