Снiжок та Пушок
Просвіжитись на часок.
На дворі ж кругом сніжок
Білий, білий!.. - як Пушок!..
Вмить зліпили з ним клубок,
Мов казковий Колобок.
Відступив, лише на крок –
Й покотив його Пушок.
Розпізнати їх не можу,
Два клубочки на дорозі…
Свидетельство о публикации №109022201122