Бiдова школа
Ой не знаю, ой не знаю,
нич не понiмаю,
нич не понiмаю
чом щастя немаю.
Вродi й не гуляю,
газду не мiняю.
Може помiняти,
нич му бурш не дати?
Лiгаву з надеждов,
щом не послiдня й перша.
Й много жун з такою,
як у ня бiдою.
Бiдко моя, бiдко,
Бiдко чiмiряна,
прошу тя, лиши ня,
буду тому рада.
Iди собi, бiдко,
я тя туй не тримлю,
може ти дись лiпше буде,
як зо мнов,уж древнюй.
Дякую ти, бiдко,
щось мене навчила,
нiгда бим не знала -
ти ня просвiтила.
Айбо слухай, бiдко,
якби там не було,
додалась ми розум,
абим дале жила.
Бо за грошi розуму
ти нiгде не купиш,
лем з гурьков бiдою
може ся научиш.
2004
Свидетельство о публикации №109022104541
Наталия Бородай 24.01.2013 02:58 Заявить о нарушении
Благодарю Вас,Наталия.
Наталья Иваняс 30.01.2013 11:27 Заявить о нарушении