Голова i Срака

            "Суддя Зварюга зняв штани,
             щоб показать-нема мiльона"
                Корупцiя-2008

        Голова  і   Срака

   Злякалася морозу Срака,
   Сказала Голова: "Ти б'яка,
   Менi завжди с тобой морока,
   Коли позбавимось такого ми порока".

   "Наповнення твоє нам не дає покою",-
   Сказала Голова, дiйшовши глузду,
   Не меньше нiж твоє,-i думай головою,
   Коли, не контролюючи, їси капусту.

   Твоя робота умственна, не так?
   Моя ж яка, коли у владi я працюю.
   Сижу собi - ти думаєш, щеб пак!
   Я найняла б когось, коли танцюю.

 Двi опонентки борються в людинi мiж собою,
 Однiй все мало, друга переповнена,-все не дає
                покою.
   
               vip2004@front.ru


Рецензии