Завойовниця!
Нісенітниця!
Як на обкладинці скуйовджених думок
Вицвівша доля...
Тендітна сповісниця
Моїх образ
Та невимушений крок
Картатих ревнощей, польоти
Аккредитованих дзеркал...
Чому заковзана полеміка
Лунає ланкою в загал?
Марнотратна!
Обговорена!
Як терпкий присмак медитації ланів
Чуйна молитва...
Кривава, спотворена!
Мов первоцвіт...
Необачна глибина
Фактурних потягів відлуння
І попіл скривджених вітрил...
Чому іржавая естетика
Споруджує нахабства пил?
Декорована
Пильним поглядом!
Респіраторним диссонансом дивних сфер
Котиться сонце...
Облупленим хохотом
Тішиться спів...
Кольорова акварель
Майбутніх фантиків...Тривога
Удосконалює сюжет...
Чому омріяна мелодика
Не дивовижності сонет?...
Свидетельство о публикации №109022000675