Про Украiну...
I тiло на шматки пороздирали,
I серце десь на смiтнику гние,
Бо мозок у народа вкрали.
Чи дУрнi всi?
Що помаранчу покохали.
Чи заслiпило всiм?
Бо на майданi тiльки жрали.
У мишоловку радiсно стрибали,
Щоб цитрусiв на всiх повистачало.
Ось вiн прийшов,
Той час розплати
I залишилось тiльки нам,
Як Ющенку Америку кохати!
Чи схаменемось?
I почнем блювати,
Щоб потонули в блювотинi тiм
Всi помаранчовi.
I легше стане всiм.
Свидетельство о публикации №109022006221
Ратник 28.03.2009 10:56 Заявить о нарушении
Спасибо, что не остались равнодушны!
С уважением, Римма
Римма Завражина 28.03.2009 22:56 Заявить о нарушении