Вдома й стiни рiднi грiють

Люди їдуть на Гаваї,
Мед шукають в стороні.
Краще  яблук їм - банани,
Ананаси  дорогі.

А я в поле йду, до гаю,
На човні  удвох пливу.
Не знаходжу краще раю,
Ніж у рідному краю.

Вільно  дихаю  у лісі,
В осінь, влітку, на весні.
У повітрі справжні ліки,
В рідній серцю стороні.

Вдома й стіни рідні гріють,
Де притулишся – своє.
Син, чи донька пожаліє,
Й серце радість додає.

Про Гаваї і не мрію,
Й там є клопоти свої.
Мене ж  рідні стіни гріють,
В українській стороні!


Рецензии