Почуття вареники

Гнучкою Бєрковою
Розкинулась асфальтом
Трамвайна лінія

Дощова погода
Дощове місто

Під дощем
Охололи почуття і вареники

Не наздогнав
Але намагався
Про це свідчать порепані п'ятки

Квартира виглядає порожньою
Багаточисленні мітинги пацюків

Холодильник заповнений серіалами
Голова заповнена...

До речі
Я всього навсього схуд
На три грама


Рецензии
Клевая вещщщ!
одобряммм:)))
=====================
Костя

Константин Куликовъ   20.02.2009 20:23     Заявить о нарушении