Чарiвник
Срібний,срібний мов пушок.
Дивний вісник днів зимових,
Де водичка – там льодок.
Зайчик сонячний іскриться,
Слід лишають ковзани.
Марно матінка свариться,
Уже час настав для них.
Вітер сумніви розвіє,
Не злякає й малюка.
Личка діток червоніють
Й тане лід у їх руках.
Свидетельство о публикации №109022000334