Школа
Та перша – лиш одна.
В словах сто літ крилатих
І мудра й молода.
Її не забувають,
Дорослі і малі.
І в космосі згадають,
У морі й на землі.
Віллється в вереск дзвінко,
У вересні сама.
Шляхи до неї різні,
Та суть у всіх одна!
Підхопить кожну долю,
Веде з десяток літ!
Стежиночкою - в школу,
Шляхом широким в світ...
Свидетельство о публикации №109022000321