Дiвоньки...

Дівоньки, показуйте животики,
моди щоб підтримати престиж -
від такої справжньої еротики
сам я ладен вдаритись в стриптиз.
Бо не тільки ваші дивні губоньки
миготять, мов квіти молоді,
голі ноги і звабливі пупоньки
повсякденно скрізь на видноті.
Може, ви, штукарки і спокусниці,
змовилися разом тайкома,
милії пустунки і розпусниці,
згвалтувати хлопця жартома?
Тож даремно голову морочити
і нудотним соромом лякать -
щоб собі цнотливість не наврочити,
стрибонемо в гречку голяка.


Рецензии