Альбом

Коли про щось забуте в давнині
мені груднева шепотіла ніч,
я з мамою своєю уві сні
побачився неначебто увіч...
Хатиночка з малесеньким вікном.
Жива матуся - й хатка ще жива.
Старий гортає матінка альбом
і тихо мовить болісні слова.
Про те, що прийде сивая зима,
і знов вона частенько перед сном
сидітиме в хатиночці сама
й гортатиме оцей старий альбом.
. . . . . . . . . . . . . . . . .
Прийшла зима і у моє життя...
За вікнами - зимова біла тьма.
Гортаю сторінки до забуття:
альбом - живий, а матері нема...


Рецензии
Боже мій, ЯКІ СЛОВА! Ви в кінці так класно висновки робите.І цей до сліз, до більших.

Надия Позняк   07.04.2013 00:43     Заявить о нарушении
Що ж, пишу те, що відчуваю у серці. Дякую за щирі слова.
Юрій Ош

Юрий Ош   08.04.2013 21:52   Заявить о нарушении