Сонячна осiнь

Сонце малює нам осінь -
барви до щему ясні,
листя, зелене ще й досі,
золотом криє рясним.
Смуги - барвистії гами -
понад рікою пливуть,
величні сонячні храми
Божу красу стережуть.
Серденько літепла просить...
літня пора відцвіла...
Сонце дарує нам осінь
як перевесло тепла.

                27.09.2003р.


Рецензии