Чорне
і упала в серце сина -
навіть сонце золоте
стало нібито не те...
Чорний вітер з далини
навіває чорні сни
і шепоче біля хати,
що моя умерла мати...
І все згадую про те
і не можу я забути,
бо, як сущий Прометей,
я до матері прикутий.
Свидетельство о публикации №109021900268