Про телефонну маньячку

Вона повісилась на телефонному дроті.
Він був підключеним і оголеним.
Патологоанатоми знайшли жменю слів у роті
І виявили в серці дві залізничні колії:
Одну – коштовну і шляхетну,
Іншу – зроблену з останнього,
Проте заїжджену. Причина смерті –
Проста жага до спілкування.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.