Кохання

кохання Поглянь на мене кохання
Я прийшла благати
Молитись на сонце
Танцювати с крові до крові
Й перейти з моею любовю
До тебе зірка далека
З моею душою тобі віддати
через единий погляд згоріти у полоні твого серця
і з крові до крові доторкнутися до сонця
дозволити тобі вмерти в мене на руках
але ти заплакав відкрив очі
побачив мій голос
зрозумій кохати це вже не кохати
це ділити серце на біль
а ти не можиж заперечувати бо ти не відчував кохання як я
чому дав мени видчути мовчання на знак прощання
с того часу як ти зник мойм рукам холодно без твоїх рук
я тількі тінь того кого ти любив є чутки є зима без тебе я немаю нічого
неначе щось не вистачає
незнаю неначе повітра а іноді світла
але коли згадую знаю що це ти й тепер в тиші хочу повернути кохання      


Рецензии