Досить

Ти оглух. Ти не чуєш моїх дзвінків.
Я оглухла. Я не чую твого голосу.
Хай надгробними стануть наголовні вінки,
Що ти плів колись у період молодості.
Я осліпла. Я зовсім не бачу межі,
За яку заступати забороняється.
Ти осліп і жбурляєш всюди ножі,
І вони, в мене встромлені, не вистромляються.
Ти тримаєш за руку і ріжеш її,
Обв"язавшись так міцно моїм волоссям.
Ми осліпли й оглухли на цій Землі.
ДОСИТЬ!!!


Рецензии