Старий

Отож, тепер я вже старий...
про це сьогодні знаю точно,
бо ніби з матір’ю зарив
частину років остаточно...
Ну що б, здається, ті батьки
господарям своєї долі.
А от... поїдеш на гробки:
стоїш - немов билина в полі.

                12.09.2001р.


Рецензии