Жiнцi

О наша чарівнице жінко
з відбитком жриці на чолі!
Хоча тобі живеться гірко
на зламі двох тисячоліть,
ти все така ж, моя трояндо,
палаєш ніжністю щодня,
та так, що я з тобою рядом -
неначе справжнє оленя.
Тебе створила Божа сила
із невідомого зерна.
Ти дарувала мені сина.
Ти, мабуть, квітка неземна.
Та ні... не просто диво-квітка,
ти - як Божественне вино,
мого життя червона нитка
і чоловіче знамено.


Рецензии