Клятва

Великий зал. Рясніють очі.
А червень за вікном мрячить.
Палають свічі серед ночі,
і тихо музика звучить.
Сьогодні правлять бал три свята -
Надія, Дружба і Любов.
Лунає молодості клятва
на крилах юні знов і знов:
"Клянемось: дружбу не порушить
ніяке марево буття,
і вічно будуть наші душі
яріти полум’ям життя!"
. . . . . . . . . . . . . . . .
Ущухнув дощ. Погасли свічі,
і спорожнів великий зал...
Невтомний час години лічить,
і кожна з них не воскреса...


Рецензии