Бурмотiй найласкавiших зграй

Бурмотiй найласкавiших зграй 
надтендiтних перлинок буття,
ятел дзвiнкобарвистий,
жужiлевiдламувальник
поетичних ожарин,
то був я, молодесенький,
боже,
та невже то
...я,
аж мiж хмарок летiв на коханнях своїх,
поринаючи серцем в сузір'я
пекельних Стожарiв...

Виринаючи з тих
субкессонних  глибин,
нiби чайка гойдався
на хвилях безсоння...

То не я...
То не я...

То примара, примара моя...


Рецензии