***

Сиджу я вдома, за столом
А в мене втик у монітор
Скажіть мені, будь ласка, Хто я?
Що я робив, вночі, учора?
Читаю в асці, я, "Привіт"
А пише нік мені -- "Бандіт"
Скажи мені, намилість "Як так?"
Як так зробилось, що незнаю
Тебе я зовсім, а ти, мені все пишиш
Все пишиш, дзвониш та гукаеш....
Я вимкнав комп, попив води
Мені не легше, як завжди
Ну що ж робить, як далі жить?
Не можу я життя любить
Мені так важко, вбахну чарку
Все! усі дістали, треба йти
До біса йти в палкі обійми
Ще чарку... все пора,
Назад подивлюсь наостанок
Петля нашиї, ввікні світанок
Мене чекають!... Ні! ще рано!
А хміль ще в голові гуляє
Крок необережний я зробив
Момент...
Назавжди в пекло полетів.


Рецензии
Обалдеть. Очень круто. У вас именно на украинском языке получается писать шедеврально. Сама линия мысли очень интересна. Респект!!!

Плужник Наталья   12.04.2009 10:24     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.