Де м й глузд?

Хороший настрій, птахи співають
Я б їх всіх вбив, бо глузд не маю
Я глузду не маю, ліхтарик тягаю
Ліхтарик не світить, батарейок не маю
Батарея гаряча, покладу я руки
Не всилах я витримать жахливі ці муки
Жахливі ці муки мій дух роздирають
Мій дух не роздерти, а вони його крають
Все крають і крають, а кінця все нема
Де тут в тунелі мій світ ліхтаря?
І нічого не всилах знайти вже тут я!
Ніхто ж не співає
Себе я лякаю,
Себе я лякаю
Бо глузду не маю
Я глузду не маю
Ліхтар я тягаю
А мертві птахи на підлогу лягають.......


Рецензии
Ахахаха!!! Супер! Нет слов просто :)

Скуренко Сергей   18.02.2009 10:08     Заявить о нарушении