Сонечко

Осінній день і всюди сумно,
Дощ іде, і якось скрутно...
Давно вже сонечка не видно,
Й зима вже стукає у вікна.

Вже довго тягнеться той жах,
Неначе кулі у рушниць стволах
На полі битви, вічній, як життя,
Як та надія, грішних каяття.

Хоч б на секунду потепліло,
Зігріло б руки, душу й тіло.
І як малий пухнастий кіт,
Враз ростопило б в серці лід.

Але є віра, та надія і любов,
Аби не стигла в жилах кров,
Й весна та довгожданна прийде,
І сонечко кохане зійде.


Рецензии