Вiзьми мене за руку

Візьми мене за руку,
Ходімо в ліс зі мною,
Хай наші голоси
Довкола йдуть луною.

Підемо на могилу
Прадавню і чарівну,
Отримаєш ти силу
Під місячним промінням.

Ми тишу пронизаєм
Молитвами із пекла,
Хай демони танцюють,
Бо їм до болі тепло.

Ми з лісу повертались
І рухалися стрімко,
Назад не озирались,
Хоч кликали нас дзвінко.

(07.02.2009)


Рецензии