Я хочу засинати

я хочу засинати...
та прокидатися...
в твоїх обіймах...
хочу бути в них щомиті...
забуваючи про все...
хочу шаленіти від твоїх поцілунків...
та сходити з розуму до нестями...
від твоїх щоденно-відвертих пестощів...
і всього іншого також...


Рецензии