Я все сказав...

Я все сказав...
Що не сказав,
можливо, несуттєве
в житті моїм миттєвім.
І хай у землю плодом йде нестиглим,
що доказати вже не встигну...
А навесні там, може, зійдуть
волошки, сині квіточки,
прості, як небо, тиха зірка
й мої віршовані рядки.

                13.07.1999р.


Рецензии