В мого безсоння твоi бездоннi очi
В твоїх очах безумство ночі,
І без кінця думки лоскочуть
Закохане без тями серденько дівоче.
Безмежні мрії мої твого зросту,
І ти здаєшся недосяжним просто.
Два береги обірваного мосту -
Для тебе я не перша і не шоста.
У мого страху твої пальці і подушечки, кінцівки
В моїй уяві наші пристрасні мандрівки.
І кілометри щастя фотоплівки.
Зіграй на мені. Я - твоя сопілка.
Моя любов – в твоєму нарцисизмі,
Хоч дивимось на світ крізь різні призми.
Солодким трунком на губах твоя харизма
Оголювала мою душу, ніжно гризла.
Навіщо ж ти нагадуєш мені про себе?
Тобою дихати – тепер моя потреба.
Свидетельство о публикации №109021605255