Мое серце

Отої давньої пори,
тому ще років тридцять три,
казали лікарі мені, щоб жив легенько,
бо маю серце я слабеньке.

...Минуло вже багато літ,
пора писати заповіт,
а я все думаю-гадаю
і часто сам себе питаю:
"Ну як в слабеньке серце влить
усе, що так мені болить?"

                26.11.1997р.


Рецензии