Нiч Купали

Поцілунки зорі али в вогком полум'и Купали.
Розливає безпечалье, гасять злющи вугіллячкi.
Сонця люти жіту в зав'язь розсипають птахи-Пави,
Вранці в річці небосхилу тонуть зоряні вінки.

Я смаку верхівку року ніби це є пасли з медом…
Бызу висушіть Погода*, росам вичешет лужок.
Цієї ночі скарбом роду розкривається природа
І дарує закоханим перший вогненний стрибок!
________________________________________________
*Погода - бог південного вітру у слов'ян


Рецензии