навошта

безназоунае - мары plus вечар,
бязгучна лiтанiя стыне,
як кроплi надзеi пад дахам,
тых хат, дзе усё - навошта.

лекi, травы, свечкi,
кандэлябрау постаць...
усё - (не)летуценна,
усё - спытай "навошта"

шалi ды шаленства,
братэрства ды забойства
людзi! не памерцi -
хочацца. навошта?


Рецензии