Бiсова категорiя

Даруйте мені люди,
Що все про вас не знаю,
Що з себе вас малюю,
Як себе вас кохаю.
Шукаю срібні душі,
На диво сподіваюсь,
Та знов як попелюшка
В попелі копирсаюсь.

Бісова категорія,
Знов попала в історію.

На небі сині хмари,
Під небом білі хати
Чергової примари
Мені не дочекатись.
Він має гарні руки,
Він має чорні очі,
Та все ж мене не бачить,
Та все ж мене не хоче.

Бісова категорія,
Чому я не Лонгорія?

Дощитиме до квітня,
Та в квітні буде чисто.
Я на прозору нитку
Зберу нове намисто.
Даруй же мені боже
Що розуму не маю,
Пробач мені, що знову
Не себе покохаю.

Бісова категорія,
Вигадана історія.


Рецензии