Не спи, шановна Украина

Прокинься, рідна Україна.
Коли занепад, мов ярмо,
куди не подивись – руїни,
воно ж не згине все само.
Чекатимеш від «влади» щастя?
Скоріше діждешся труну.
Їм треба встигнути накрасти,
доки крадюг не проженуть.
Хапають все, що бачуть очі,
дійшло до газу із труби.
А що та «влада» завтра схоче ?!
А ти, народ, що хоч роби:
ховайся по кутках у хаті
чи, краще, пий до забуття ...
Та хай воно згорить в багатті
таке розхапане життя!
Але «пожежники» на варті,
щоб хтось чогось не «підпалив».
Життя їх сірників не варті.
Тепер, шановна ... за малим.


Рецензии