Бiлий снiг
Чорні смуги асфальту.
І якісь вдалині
темні звуки контральто.
Вітровії сумні
степового провалля -
голоси чуть мені,
помісь баса і альта.
Мов примара у сні,
наді мною темнота,
і зажури земні,
наче тужная нота...
На нічнім полотні
пензлем радісним водить
лиш один білий сніг...
серед суму природи.
Свидетельство о публикации №109021405043