Барвiнок Мрiй

    БАРВІНОК МРІЙ

Коли погляну собі в очі,
Я бачу сум лише один.
Не можу спати серед ночі,
Бо страх всю душу полонив.

Як важко зараз говорити,
Бо напливають знов думки.
Про те, як тяжко мені жити
На цій прекрасній і чужій землі.

Незнаю, як вам передати
Оце жахливе відчуття
Коли в життя моє проб'ється,
Це неймовірне почуття.

Це почуття стискає груди,
І зупиняє серця бій.
Навіщо? Ви псуєте люди
В душі моїй барвінок мрій.
30.04.02


Рецензии