Завтра я Одна

Такі відверті Ваші сподівання.
Мои такие…Не оформились ещё.
Ви пишете мені свої вітання,
А у меня нет сил осилить всё!

Ви так нестримно дивитесь у очі,
А я так скромно отвожу глаза.
Мовчанням кричите мені «Я ХОЧУ»,
Молчанием шепчу Вам «Мне нельзя…»

Не зрозумілі Вам мої відмови,
А мне желанья Ваши так ясны.
Ви спробуєте натякнути знову,
Я…расскажу урывок из «Весны».

Ви встанете, зображуючи відчай,
Я предложу Вам сока и …вина.
Ви відмовляєтесь, звичайно, дуже ввічливо,
Я намекну, что ЗАВТРА я одна.

Ви посміхаєтесь, та радощів не бачу,
Я сомневаться начинаю в Вас.
Ви за прийом мені виказуєте вдячність,
Я Вас прошу остаться хоть на час.

Ви мовчки залишаєте кімнату…
За Вами дверь закроется сама.
Ви думаєте – я така пихата?!
Муж уезжает - завтра – я ОДНА!

12/02/2009


Рецензии