Пень...

А безнадзейны Пень
       таксама можа
                пакахаць!
І нават,
      калі сэрца ў яго
                няма,
На ім, быць можа,
       кветкі будуць
               расцвітаць,
І з' явіцца
      счаслівая  і чулая
                душа…


/1991 г./


Рецензии